foodsafetysolutions@eurofins.com 088 831 0330

Learning for life

Over Eurofins academy

Het kennisniveau van uw medewerkers is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten. Eurofins Food Safety Solutions kan u helpen dat naar een hoger niveau te tillen met professionele, praktijkgerichte trainingen en cursussen in de volgende gebieden:

  • Hygiëne
  • Voedselveiligheid
  • Kwaliteitszorg
  • HACCP
  • Certificering
  • Microbiologie
  • Laboratoriumanalyses
  • Monstername
  • Listeriabeheersing
  • Etikettering
  • Allergenen
  • Inspectie

Agenda 2020

Nieuw: De Eurofins Academy heeft nu ook webinars over de wijzigingen Infoblad 85, het uitvoeren van challengetesten en het gebruik van het FSSP model. In deze afzonderlijke sessies van maximaal 1 uur brengen wij u op de hoogte over deze onderwerpen zodat u weer helemaal up to date bent. Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie en kwaliteitsdienst via foodsafetysolutions@eurofins.com

Kennisdagen

aanmelden via foodsafetysolutions@eurofins.com

Startdatum
Kennismiddag Urk update Infoblad 85 en reiniging en verwijdering biofilms 30 september 2020 Inschrijven
Webinars

aanmelden via foodsafetysolutions@eurofins.com

Startdatum
Webinar Voedselfraude in Coronatijd Maandag 22 juni, 15.30-16.30
Vrijdag 26 juni, 09.30-10.30
Inschrijven
Webinar challengetesten (gratis) Dinsdag 23 juni, 11.30- 12.30
Donderdag 25 juni, 15.30-16.30
Inschrijven
Training

Al onze trainingen zijn ook online te volgen. Neem voor de mogelijkheden en kosten contact met ons op!

Startdatum
Training HACPP Horeca 13 juli 2020 Inschrijven
Interpretatie microbiologische analyseresultaten (online, €299 per deelnemer) 4 juni 2020, 10.00-12.30 Inschrijven
Interpretatie microbiologische analyseresultaten 11 juni 2020 Inschrijven
Interne audits (basisvaardigheden) 4 juni 2020 Inschrijven
Voorspellen van de microbiologische groei met FSSP (online, €299 per deelnemer) 11 juni 2020, 10.00-12.30 Inschrijven
Allergenen - beheersing & management 16 juni 2020 Inschrijven
Etikettering van levensmiddelen (online, €299 per deelnemer) 18 juni 2020, 10.00-12.30 Inschrijven
Etikettering van levensmiddelen 15 september 2020 Inschrijven
Monitoring en monstername in productie omgeving 29 september 2020 Inschrijven
Taken & verantwoordelijkheden HACCP team In overleg Inschrijven
Hygiëne training voor voedselbereiders in horeca in industrie In overleg Inschrijven
Basiscursus drinkwaterinstallaties 7 oktober 2020
17 Maart 2021
Inschrijven
Basiscursus proceswaterinstallaties 10 december 2020
15 april 2021
Inschrijven
Basiscursus zwemwaterbehandeling 8 en 15 oktober 2020
4 en 11 maart 2021
Inschrijven
Dagelijkse metingen zwembaden Do 15 oktober 2020
Do 11 maart 2021
Inschrijven
Vervolgcursus zwemwaterbehandeling 5, 12 en 19 november 2020
18, 25 maart en 1 april 2021

Examen:
26 november 2020
8 april 2021
Inschrijven
Vervolgcursus drinkwaterinstallaties 14 oktober 2020
24 maart 2021
Inschrijven

Uitgelichte trainingen

Interpretatie microbiologische analyseresultaten

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Voorspellen van de microbiologische groei met FSSP

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Risicobeheersing kant & klare levensmiddelen

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Interne audits (basisvaardigheden)

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Etikettering van levensmiddelen

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Praktische basiscursus microbiologie (in samenwerking met VHL)

  • Hogeschool Larenstein Velp
  • 09.30-16.00
  • € 1795,-
Download pdf brochure

Andere trainingen

Omgaan met onaangekondigde audits (workshop)

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-12.00 / 13.30-16.00
  • € 295,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Allergenen – beheersing & management

  • Eurofins Deventer
  • 09.30-15.00
  • € 395,- (incl. lunch)
Download pdf brochure

Taken & verantwoordelijkheden HACCP team

  • in-company
  • in overleg
  • ± 4 uur
  • € 1295,-
Download pdf brochure

Hygiëne training voor voedselbereiders in horeca en industrie

  • in-company
  • in overleg
  • ± 4 uur
  • op aanvraag
Download pdf brochure

Monitoring en monstername in productie omgeving

  • in-company
  • in overleg
  • ± 3-4 uur afhankelijk van inhoud
  • op aanvraag
Download pdf brochure

Basiscursus drinkwaterinstallaties

  • C-mark Deventer
  • 1 ochtend
  • €225,-
Download pdf brochure

Basiscursus proceswaterinstallaties

  • C-mark Deventer
  • 1 dag
  • €375,-
Download pdf brochure

Basiscursus zwemwaterbehandeling

  • C-mark Deventer
  • 4 dagdelen
  • €499,-
Download pdf brochure

Cursus zwemwaterchemie (dagelijkse metingen)

  • C-mark Deventer
  • 1 dagdeel
  • €210,-
Download pdf brochure

Vervolgcursus zwemwaterbehandeling

  • C-mark Deventer
  • 7 dagdelen
  • €925,-
Download pdf brochure

Vervolgcursus drinkwaterinstallaties

  • C-mark Deventer
  • 1 dag
  • €210,-
Download pdf brochure