Werken bij CCC FSS
Europedia
2 februari 2018

30 Jaar Testing for life!

Het is 30 jaar geleden dat Eurofins Scientific werd opgericht. Eurofins is van een kleine startup uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten, zoals de agrarische sector en op het gebied van genomics. Ondanks het feit dat Eurofins op dit moment met ruim 30.000 medewerkers en meer dan 400 hyper moderne laboratoria een grote wereldspeler is geworden, heeft Eurofins haar karakter van dat prille begin altijd vast weten te houden. Klantgerichtheid, een hoog competentieniveau, integriteit en een constant hoog kwaliteitsniveau zijn dan ook nog steeds de kernwaarden van Eurofins. Met deze kernwaarden als basis worden klanten van Eurofins dagelijks voorzien van accurate labresultaten en adviezen.

Dit feestelijke moment willen we graag aangrijpen om iedereen te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en die ons naar dit mooie resultaat heeft gebracht.

Vandaag is onze missie nog steeds hetzelfde: een bijdrage leveren aan de wereldwijde gezondheid en veiligheid door gekwalificeerde analyses en uitmuntende service.

We gaan gewoon door…

Lees onze EUROFINS 30Y Brochure (pdf) en geniet van onze film:

Klik om cookies te accepteren deze inhoud te activeren

Vorige Pagina