Alle BHV-ers Graauw op herhalingscurus – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Alle BHV-ers Graauw op herhalingscurus – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Alle BHV-ers Graauw op herhalingscurusOp 13 november hebben alle BHV-ers  van locatie Graauw een herhalingscursus op locatie gedaan.

Het eerste gedeelte van de cursus bestond uit een E-learing. Hierbij werd de theorie uitgelegd met behulp van filmpjes waarna je afsloot met een eindtoets. Wanneer de BHV-er geslaagd was voor de eindtoets mocht deze deelnemen aan de praktijkmiddag. Het doel van de cursus is het adequaat acties kunnen nemen bij calamiteiten.

Tijdens deze middag  heeft een lotus slachtoffer (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers) praktijksituaties zo realistisch mogelijk nagebootst. Enkele situaties die beoordeeld zijn: brandwond van chemicaliën, glas in de hand, onwel wording, blussen van branden, bedienen van een AED en het communiceren met de portofoons en het BHV-oproepsysteem. Als BHV-ers kijken we terug op een leerzame en doelgerichte trainingsdag!