Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Een greep uit ons analysepakket

  • C
  • Cafeïne gehalte
  • Challengetesten
  • Chloraat/perchloraat
  • Clostridium Botulinum
  • Coli bacterien
  • Collageen
  • Conserveringsmiddelen onderzoek
  • Cronobacter
  • D
  • Deoxynivalenol
  • Diesel
  • Dioxine
  • Dodine
  • Droge stof
  • G
  • Gasmetingen in verpakking
  • Gewicht/ Volume/ Aantal
  • Gisten
  • Gisten en schimmels
  • GMO
  • GOS
  • H
  • Hagberg valgetal
  • Hardheid
  • Histamine
  • Hormonen
  • Houdbaarheidsonderzoeken
  • HT-2 toxine
  • Human Milk Oligosaccharides (2’FL en 6’SL)
  • I
  • Illegale kleurstoffen
  • Inuline
  • J
  • Joodgetal
  • K
  • Kleur (Lovibond)
  • Koolhydraten
  • O
  • Ochratoxine A
  • Onverzeepbare bestanddelen
  • Onzuiverheden
  • Oplosbaarheidstesten
  • Oppervlakonderzoek
  • Organische zuren
  • Organoleptisch onderzoek
  • P
  • PAK
  • PCB's
  • Peroxidegetal
  • Pesticiden
  • PFAS
  • Polaire componenten
  • Polyfosfaten
  • Polymere triglyceriden
  • Pseudomonas
  • Q
  • Quaternaire ammoniumverbindingen
  • S
  • Salmonella
  • Sensorische analyse
  • Smeltpunt
  • Species bepaling (DNA)
  • Sporevormers
  • Staphylococcus aureus
  • STEC
  • Sterolsamenstelling
  • Suiker
  • Suikerprofiel
  • Sulfiet
  • Supermarktspecificaties
  • Swabs (verschillende soorten)
  • V
  • Vast vet gehalte
  • Verhandelbaarheidsonderzoeken
  • Verontreiniging
  • Verzepingsgetal
  • Vetbepaling
  • Veterinaire drugs
  • Vetzuurpatroon
  • Vezels
  • Viscositeiten
  • Vissoort bepaling
  • Vitamines
  • Vlampunt
  • Vlees / vet percentage
  • Vluchtige bestanddelen
  • Vocht
  • Voedingsvezel
  • Voedingswaarde
  • Vrije vetzuren