Werken bij CCC FSS
Europedia
28 december 2016

Cursus microbiologie voor beginners





Altijd al wat meer willen weten over de praktijk en achtergrond van microbiologisch onderzoek? Benieuwd naar wat de uitslagen van microbiologisch onderzoek voor u betekenen? Dan is wellicht de cursus “microbiologie voor beginners” iets voor u.

In 4 dagen leert u zelf een aantal analysetechnieken en voert u zelf microbiologisch onderzoek uit. Daarnaast leert u de resultaten van het onderzoek interpreteren en welke gevolgen deze kunnen hebben voor uw product en proces.

Docenten bij deze cursus zijn Frank de Bok, projectleider microbiologie bij Eurofins Food Safety Solutions en Joyce Polman, docent levensmiddelenmicrobiologie aan de hogeschool van Hall Larenstein. Samen verzorgen zij op het van Hall een interactief programma van 4 weken, bestaande uit een combinatie van 4 cursusdagen met theorie en praktijk met huiswerkopdrachten en tussentijdse toetsen.

Nieuwsgierig geworden? Lees de flyer hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op via foodsafetysolutions@eurofins.com

Eerstvolgende cursusdagen zijn 2, 9, 16 en 23 februari in Velp

12677_Leaflet_MicroBio1_

Website van Hall Larenstein

 





Vorige Pagina