Werken bij CCC FSS
Europedia
23 februari 2018

22 maart cursus Microbiologie voor beginners. Geef je op!





Het kennisniveau van uw medewerkers is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten. Eurofins Food Safety Solutions kan u helpen dat naar een hoger niveau te tillen door professionele, praktijkgerichte trainingen en cursussen.

Onze succesvolle cursus start 22 maart:

Doel van de cursus is het her- en/of bijscholen in de theoretische achtergronden en de praktische uitvoering van het microbiologische onderzoek. Je leert de basisprincipes van de microbiologie. Centraal staat het uitvoeren van analyses om bijvoorbeeld Aeroob kiemgetal, Enterobacteriaceae, Gisten en Schimmels te bepalen. Vervolgens leer je de verkregen kiemgetallen in relatie tot grenswaardes te interpreteren. Met deze kennis en vaardigheden wordt de betrouwbaarheid van het microbiologisch onderzoek vergroot, en kunnen resultaten direct in de bedrijfsvoering worden toegepast.

Zie voor meer informatie, zie deze flyer.

Trainingsagenda

22 & 29 maart, 5 &  12 april 2018                   Microbiologie voor beginners, in samenwerking met van Hall Larenstein

Geef je op via de pagina van Van Hall Larenstein!





Vorige Pagina