De OR heeft groen licht gegeven voor de nieuwe arbeidsvoorwaarden van LZV! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands De OR heeft groen licht gegeven voor de nieuwe arbeidsvoorwaarden van LZV! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

De OR heeft groen licht gegeven voor de nieuwe arbeidsvoorwaarden van LZV!Het afgelopen jaar heeft de directie van Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen (LZV) B.V. uitvoerig samen met de ondernemingsraad gesproken over een nieuwe arbeidsvoorwaardenregeling. Deze nieuwe regeling is gebaseerd op de arbeidsvoorwaardenregelingen die ook binnen de overige entiteiten van Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands van kracht zijn. De ondernemingsraad heeft begin december 2018 haar officiële instemming verleend aan de invoering van de nieuwe arbeidsvoorwaarden- en transitieregeling per 1 januari 2019. Dat betekent dat er een belangrijke stap gezet is naar volledige integratie van de arbeidsvoorwaarden binnen onze divisie.

Dit brengt grote voordelen met zich mee. Los van het feit dat wij al onze medewerkers graag gelijk behandelen komt deze nationale harmonisatie de kwaliteit in onze salaris administratieve processen zeer ten goede. Het is een stuk eenvoudiger geworden voor het HR team om over alle locaties heen support te kunnen leveren. Dit heeft een positief effect op de landelijke vervangbaarheid, wat de continuïteit in onze HR processen waarborgt en het bedrijfsrisico verkleint.

Al met al draagt deze harmonisatie sterk bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie!