Werken bij CCC FSS
Europedia

OpleidingenHet kennisniveau van uw medewerkers is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten. Eurofins Food Safety Solutions kan u helpen dat naar een hoger niveau te tillen door professionele, praktijkgerichte trainingen en cursussen.

Eurofins Food Safety Solutions verzorgt diverse opleidingen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, kwaliteitszorg, HACCP, certificering, microbiologie, laboratoriumanalyses, monstername, listeriabeheersing, etikettering, allergenen en inspectie. Ze kunnen voor uw organisatie op maat worden aangepast en desgewenst in uw eigen organisatie worden gegeven. We kunnen er ook andere onderwerpen in opnemen, bijvoorbeeld voor uw organisatie specifieke onderwerpen. Onze trainingen zijn interactief en voorzien van duidelijke cursusdocumentatie.

Aanbod

Hieronder vindt u een opsomming van een aantal trainingen die wij aanbieden, deze kunnen wij ook geheel of gedeeltelijk in company aanbieden. Bij in -company trainingen zorgen wij ervoor dat we de training specifiek voor uw organisatie aanpassen. We behandelen dan situaties en voorbeelden die uw medewerkers herkennen, zodat zij het geleerde nog beter  kunnen toepassen. Desgewenst combineren wij onderwerpen uit deze trainingen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Een greep uit ons aanbod:

Daarnaast kunnen wij op maat gemaakte hygiëne trainingen en Haccp team trainingen verzorgen.

Certificaat

Eurofins Food Safety Solutions organiseert meerdere keren per jaar open trainingen voor medewerkers in de levensmiddelenindustrie. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname, zodat u in uw kwaliteitssysteem kunt aantonen dat uw medewerkers aan de opleidingseisen voldoen.

Bekijk al onze diensten:

Monstername
Transport
Advies
Eurofins Food Safety Solutions
Carbohydrate Competence Centre