Werken bij CCC FSS
Europedia

OpleidingenHet kennisniveau van uw medewerkers is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten. Eurofins Food Safety Solutions kan u helpen dat naar een hoger niveau te tillen door professionele, praktijkgerichte trainingen en cursussen.

Eurofins Food Safety Solutions verzorgt diverse opleidingen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, kwaliteitszorg, HACCP, certificering, microbiologie, laboratoriumanalyses, monstername, listeriabeheersing, etikettering, allergenen en inspectie. Ze kunnen voor uw organisatie op maat worden aangepast en desgewenst in uw eigen organisatie worden gegeven. We kunnen er ook andere onderwerpen in opnemen, bijvoorbeeld voor uw organisatie specifieke onderwerpen. Onze trainingen zijn interactief en voorzien van duidelijke cursusdocumentatie.

Trainingsagenda

22 & 29 maart, 5 &  12 april 2018                   Microbiologie voor beginners, in samenwerking met van Hall Larenstein

19 april 2018                                                      Training “interpretatie microbiologische onderzoeksresultaten

24 april 2018                                                      Training “Beheersing microbiologische risico’s kant en klare levensmiddelen”

In-company                                                        Workshop modelberekening Listeria monocytogenes

Certificaat

Eurofins Food Safety Solutions organiseert meerdere keren per jaar open trainingen voor medewerkers in de levensmiddelenindustrie. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname, zodat u in uw kwaliteitssysteem kunt aantonen dat uw medewerkers aan de opleidingseisen voldoen.

Bekijk al onze diensten:

Monstername
Transport
Advies
Eurofins Food Safety Solutions
Carbohydrate Competence Centre