Eerste sampling door Eurofins Survey in Vietnam – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Eerste sampling door Eurofins Survey in Vietnam – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Eerste sampling door Eurofins Survey in VietnamOp zaterdag 12 januari heeft de eerste sampling door Eurofins Survey in Vietnam plaatsgevonden. Het betrof een sampling van een lading Vietnam White Pepper. In samenwerking met Vihn Luong Phuoc, Business Development Manager van Eurofins Vietnam, hebben we deze sampling voor hen uitgevoerd.  Zij hebben daar als tussenpersoon de opdracht in Vietnam uitgevoerd. De sampling vond plaats in de Binh Duong Province, dit ligt ongeveer 45 km buiten Ho Chi Minhstad.  De samples zijn vervolgens naar Nederland verstuurd voor het uitvoeren van de analyses.  Als het schip met de lading in Nederland arriveert zullen wij de sampling en de analyses ook hier nogmaals uitvoeren.

Wij zijn als Eurofins Survey Netherlands trots op deze eerste opdracht in ‘het land van herkomst’ die we hebben mogen uitvoeren voor Pepperdesk en de samenwerking met Eurofins Vietnam. We kijken er dan ook naar uit om deze opdracht te gaan voortzetten en de samenwerking te intensiveren. We hopen daarbij dat we deze oplossing, die we de ‘total supply chain solution’ noemen, ook verder kunnen gaan uitbreiden naar andere landen. Onze klanten reageren ontzettend positief en enthousiast en vragen ons steeds vaker naar de mogelijkheden.

Als er collega’s zijn die interesse merken voor oplossingen voor inspectie en-/ of lab activiteiten in het land van herkomst, dan vernemen wij dat graag.

Dan zullen wij op zoek gaan naar de mogelijkheden voor de klant.

Contact kan worden opgenomen met Mark Horde via mail: markhorde@eurofins.com of via telefoon: +31 (0)6 11402772.