Werken bij CCC FSS
Europedia
17 juni 2019

Eurofins IT disruption

Click here for the English version

 

Beste relatie,

Het afgelopen weekend is hard doorgewerkt op alle laboratoria om de systemen en processen weer op te starten na onze wereldwijde IT storing vanaf begin deze maand. Het merendeel van onze locaties is weer volledig operationeel. Een deel van van onze locaties is weer volledig operationeel, een deel is nog niet volledig operationeel. We informeren u hieronder over de status.

Locaties die volledig operationeel zijn:

–       Pesticide analyses – Lab Zeeuws Vlaanderen (LZV)
–       C-mark
–       Bureau de Wit
–       Food Safety Solutions
–       Onsite laboratoria
–       Survey

Locaties die deels operationeel zijn (analyses worden handmatig gerapporteerd, officiële certificaten alleen op aanvraag gemaakt):

–       Dioxine analyses – Lab Zeeuws Vlaanderen (LZV)
–       Chemie laboratorium – Heerenveen
–       Laboratorium – Barendrecht
–       Microbiologisch laboratorium – Heerenveen

EOL en monster inschrijving
EOL is benaderbaar om informatie in te zien. Ook worden hier nu weer stap voor stap de resultaten ingevoerd wanneer deze bekend zijn. Echter vragen wij u om voor nu geen orders in te voeren in EOL, neem daarvoor graag contact op met uw ASM contactpersoon.

LET OP: Indien u uw monsterstroom weer volledig wenst op te starten, neem dan contact op met uw contactpersoon over de aantallen en timing. Dit omdat de situatie per laboratorium verschillend is. Tevens zullen wij u proactief bellen wanneer wij op de hoogte zijn van tijdelijke uitbesteding elders.

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw begrip, geduld en betrokkenheid de afgelopen weken. Het was hartverwarmend te zien dat onze klanten ons zijn blijven steunen ondanks dat wij niet de gewenste service konden bieden.
Met vriendelijke groet,

Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Dennis Wetjens
Algemeen Directeur

Vorige Pagina