Werken bij CCC FSS
Europedia
17 mei 2017

In-company workshop ‘Modelberekening Listeria monocytogenes’

Eurofins biedt meer dan alleen analyses. Eurofins verzorgt een in-company workshop” Modelberekening Listeria monocytogenes”. In EU Verordening 2073/2005 en infoblad 85 van de NVWA is opgenomen dat u studies moet verrichten om te bepalen of de uitgroei van Listeria monocytogenes mogelijk is kant & klare (ready to eat) producten. Het maken van modelberekeningen is één van de manieren waarop u dit kunt doen.

Om een goede voorspelling te krijgen is het belangrijk dat u de berekeningen op de juiste manier uitvoert. In de workshop “Modelberekening Listeria monocytogenes” leert u de juiste parameters te kiezen en hoe u de uitslagen uit de berekening interpreteert.

Eurofins Food Safety Solutions biedt u een in-company workshop, waarin u kennismaakt met de modellen en zelf aan de slag gaat onder begeleiding van een deskundige. U gebruikt voorbeelden uit uw eigen praktijk en kunt de resultaten direct bespreken.

En wanneer u een Listeria Challenge test nodig hebt, dan kunnen wij u ook daarbij ondersteunen qua advies en uitvoering.

Meer informatie kunt u hier lezen, of contact opnemen met Sonja Roessink via foodsafetysolutions@eurofins.com of 06 109 00371

 

Vorige Pagina