Werken bij CCC FSS
Europedia
6 maart 2019

Investeren in talent essentieel voor verdere groei

Eurofins Food, Feed & Water Testing en QTC Recruitment tekenen strategisch samenwerkingsverband.

QTC Recruitment gaat Eurofins ondersteunen bij het recruitmentproces en het verder vormgeven van hun talent propositie. QTC Recruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals in de life sciences industrie. Met de samenwerking kunnen beide kennispartners zich nog sterker positioneren in de competitieve markt. Het bundelen van het uitgebreide Europese netwerk en de specialistische kennis van zowel QTC als Eurofins stelt hen in staat om specialisten aan hen te binden. Het gaat om een exclusieve samenwerking voor de lange termijn.

Hans Dijkstra, Managing Partner QTC Recruitment: “Eurofins is een zeer professionele speler in de life science markt. Onze doelstelling is het versterken van de employee branding van Eurofins: Het koppelen van talent met uitdagende posities in een unieke kennisomgeving waar talenten verder kunnen worden ontwikkeld, waar groeimogelijkheden zijn en waar een professional zich thuis voelt.”

Groeiambities realiseren in een competitieve markt

De intensieve samenwerking biedt beide partijen een grote meerwaarde. “De toenemende krapte op de arbeidsmarkt vraagt ons om het proces van werving, selectie en talentmanagement te optimaliseren. QTC is in dit proces een belangrijke schakel. Hun kennis van onze branche en specialisaties op het gebied van search en het optimaal inzetten van human capital is hierbij onmisbaar. Door op de juiste manier te investeren in mensen zijn we in staat om onze nummer 1 positie in de markt te behouden en verder te groeien in onze markt,” licht Dennis Wetjens, Algemeen Directeur Eurofins Food, Feed & Water Testing, toe.

“In een specialistische organisatie zijn mensen met hun specifieke kennis en talenten onmisbaar. Wij vinden het belangrijk dat er een klimaat heerst waarin mensen elkaar kunnen inspireren, er vrijheid is om te ontplooien en waar vertrouwen is. Om mensen aan ons te binden zijn dit voorwaarden. QTC helpt ons met het vinden van professionals die in dit klimaat een rol kunnen spelen om samen met ons onze groeiambities te realiseren.”

Vorige Pagina