Werken bij CCC FSS
Europedia
14 september 2018

IT-solutions komt naar je toe deze (na)zomer!

Onder het mom van “Solutions komt naar je toe deze (na)zomer” gaan verschillende collega’s op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor: Optimalisatie, standaardisatie, training en samenwerking.

Op 11 en 18 september gaat Solutions een dagje meelopen op de locaties die gebruik maken van het Eurofins LIMS systeem (eLIMS): Heerenveen, Barendrecht, Graauw en Brugge.

1. Optimalisatie.
Bepaalde locaties hebben een probleem waar andere locaties reeds een oplossing voor hebben. In dit geval kunnen we deze oplossing bij de locatie aandragen. Ook kunnen we zelf mogelijkheden voor optimalisatie in het proces constateren en oplossingen aandragen.

2. Standaardisatie.
We merken vaak dat elke locatie op haar eigen manier een oplossing heeft geïmplementeerd voor een gemeenschappelijk probleem. In deze gevallen kunnen we kijken of we naar een best practice kunnen toewerken.

3. Training.
De dienstverlening van Solutions hangt nauw samen met het productieproces van het lab. Kennis en begrip van dit proces is noodzakelijk voor een goede ondersteuning van deze activiteiten. Ook kunnen de medewerkers van de locaties tips krijgen voor een beter gebruik van de systemen.

4. Samenwerking.
Solutions wil zichtbaarheid op locatie. De service team structuur faciliteert dit doel, maar leidt mogelijk ook tot eenkennigheid. Door nieuwe mensen kennis te laten maken met de verschillende locaties wordt Solutions nog zichtbaarder en worden de kaders van haar medewerkers verbreed.
Wij gaan er vanuit dat dit in samenwerking met de locaties een succes wordt!

Hartelijke groet,

IT Solutions

Vorige Pagina