Werken bij CCC FSS
Europedia
16 maart 2018

Ketentransparantie en integriteit. Hot items op het Food Future event.

Radicale ketentransparantie: Kan dat?

Ketentransparantie en integriteit in food kent steeds meer verschijningsvormen. Van ‘glazen fabrieken’ en open keukens tot een ‘cow cam’ van Waitrose die 24 uur per dag het wel en wee van het melkvee op internet uitzendt. Van realtime informatievoorziening tijdens voedselcrises tot producenten die hun complete productieproces laten zien in videreportages. Startups die hun ketenpartners van A tot Z betrekken bij productontwikkeling. En bedrijven die sensoren, blockchainprotocollen en ‘smart contracts’ inzetten om de totale geschiedenis van een foodproduct vast te leggen.

Maar wat zijn de dilemma’s?

Kan ik –ook als productontwikkelaar of kwaliteitsmedewerker- transparant zijn? Is dat niet vooral de taak van het management en marketing? Maak ik me niet kwetsbaar met transparantie?

Kom naar het Food Future Event op donderdag 5 april en laat u bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen. Leer van anderen hoe zij omgaan met het thema ‘radicale transparantie’.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bestemd voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie. Primair richt het Food Future Event zich op de directie van voedingsmiddelenbedrijven, kwaliteitsmanagement en overig management. Verder richt het event zich op productontwikkelaars en andere medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven.

Datum               donderdag 5 april 2018
Locatie              Congrescentrum 1931, Den Bosch
Programma     zie de website VMT

Als relatie van Eurofins kunt u voor een gereduceerd tarief deelnemen. In plaats van  € 595,- Ontvangt u 50% korting en kunt u deelnemen voor;  € 297,50 pp

Meldt u zich aan via deze link.

Vorige Pagina