Klaar voor de start!? – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Klaar voor de start!? – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Klaar voor de start!?Na iets meer dan een half jaar wachten was het vorige week zover: de oplevering van de nieuwbouw in Heerenveen. In deze periode is er keihard gewerkt door de aannemer en het projectteam, ondersteund door de bouwdirectie, om het gebouw op te leveren conform bestek. Vorige week is besloten dat het opgeleverde werk klaar is om over gedragen te worden aan Eurofins.

Zijn we nu klaar? Absoluut niet, want voor de meeste leden van het projectteam begint het nu pas. Zo zijn we vanaf vorige week verantwoordelijk geworden voor de schoonmaak en het onderhoud (Facilitair). Daarnaast zullen we de komende maand moeten voorsorteren op de eerste productie op deze locatie (o.a. IT, QA, HR).

Afgelopen week klonk ook het startschot voor de werkzaamheden voor het inhuisteam (Monique Van Biessum, Irene Hoetjes, Nadine De Blinde, Ronald Poelarends, Ewoud Frankes, Fred Reindersma en Jelly Bloemhof). De opgemaakte verhuis- en inhuis planning wordt nu dagelijks op locatie geëvalueerd. We zijn daarmee samen op weg naar de volgende milestone: start micro analyses op watermonsters per 1 april!

Het koffiezetapparaat is natuurlijk als eerste geleverd en aangesloten 🙂