Maak kennis met ons nieuw commercieel directeur a.i. Linda Schulte! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Maak kennis met ons nieuw commercieel directeur a.i. Linda Schulte! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Maak kennis met ons nieuw commercieel directeur a.i. Linda Schulte!Het commerciëler en klantgericht maken van organisaties is mijn passie. Ik noem mijzelf vaak zelfs een service activist. Ik word oprecht blij als de relatie tussen klant en bedrijf verbetert en groeit. Ik hou van de energie die er dan vrijkomt. Een klantgericht bedrijf is succesvoller. Een klantgericht bedrijf heeft fans en ambassadeurs. Een klantgericht bedrijf heeft flow en daar willen mensen graag werken en zaken mee doen.  

Ongevraagd advies over klantgerichtheid faciliteer ik via mijn online review platform genaamd Opiness.nl, een onafhankelijk online platform waar consumenten bedrijven kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. De megafoon op de foto is vaak mijn metafoor daarvoor. Gevraagd advies geef ik als interim commercial director. Ik heb de afgelopen zeven jaar bij vele mooie bedrijven mogen werken en ook veel onderzoek en analyses gedaan over wat klanten nu gelukkig en ongelukkig gemaakt, o.a. te lezen op blogs zoals Frankwatching en Adformatie. Ik woon in Bussum samen met mijn man Mirko en mijn zoons Mathijs (15) en Marnix (12), een hyperactieve border collie Kim en een witte pluiskat Pibo.

Sinds november ben ik bij Eurofins om de commercie te ondersteunen. Een prachtige nieuwe visie ligt er om uit te dragen en vorm te geven. Eurofins heeft een geweldige uitgangspositie om haar rol als partner in de hele keten van voedsel, feed en water verder te versterken. Na een maandje heel veel luisteren ben ik begonnen met het uitrollen van een plan waarin we de klant meer centraal zetten en onze sales gaan verstevigen. Op naar 57 miljoen in 2019 en happy customers! Heb jij  suggesties en ideeën voor Eurofins commercie schroom dan niet mij te bellen, te mailen of op te zoeken. Ik ben dol op feedback waarmee we kunnen verbeteren en innoveren!

Hartelijke Groet

Linda