Werken bij CCC FSS
Europedia
31 augustus 2017

Meer kennis opdoen over microbiologie en borging voedselveiligheid?

Eurofins biedt u een scala aan opleidingen om uw kennis en inzicht te vergroten rondom voedselveiligheid.

Wilt u meer weten over hoe microbiologische resultaten tot stand komen en hoe u de uitslagen vervolgens interpreteert? Dan is de training “interpretatie microbiologische onderzoeksresultaten” wellicht wat voor u.

Het kiezen van de juiste parameters voor een modelberekening blijkt in de praktijk vaak minder eenvoudig dan gedacht. In de workshop “modelberekening Listeria monocytogenes” leert u welke parameters van invloed zijn en hoe deze berekening bijdraagt aan de onderbouwing van de houdbaarheid van uw Ready to Eat product.

Zowel klanten als voedselveiligheidssystemen eisen tegenwoordig dat er onaangekondigd geaudit wordt op uw productielocatie. Welke impact heeft dit voor u en uw medewerkers en wat moet u allemaal regelen? Tijdens de workshop “onaangekondigde audits” hoort u ervaringen en gaat u aan de slag met uw eigen praktijksituatie.

Meer weten over het aanbod, data en kosten? Check dan onze website. Of neem contact op met Eurofins Food Safety Solutions via 088- 8310330 of foodsafetysolutions@eurofins.com

Vorige Pagina