Werken bij CCC FSS
Europedia
3 oktober 2018

Nieuwe (concept)versie Infoblad 85

Sinds 1 oktober kunt u de conceptversie van het nieuwe infoblad 85 downloaden op de website van de NVWA. Het betreft hier een conceptversie waar u tot 1 november a.s. uw input aan kunt leveren. De tijd hiervoor is kort, dus wees er snel bij als u uw input wilt leveren!

Enkele wijzigingen die worden voorgesteld zijn o.a. een nieuwe omschrijving van de definitie kant & klaar  (de producent bepaalt of een levensmiddel een kant en klaar levensmiddel is, de NVWA toetst) en wijzigingen rondom monstername van o.a. de productieomgeving. Daarnaast zijn de regels rondom kwalitatieve analyse (afwezig in 25 gram) en de daarop volgende kwantitatieve analyse (telling) aangescherpt.

 Ook wij zullen onze input leveren op deze conceptversie. Wilt u weten wat de (voorgestelde) wijzigingen voor u betekenen dan kunt u contact opnemen met ons. Uiteraard zullen we u in de toekomst ook op de hoogte houden wanneer het definitieve infoblad gepubliceerd wordt.

 Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met Ir. Liesbeth van Elst via foodsafetysolutions@eurofins.com of 088 8310330

 

Vorige Pagina