Werken bij CCC FSS
Europedia
14 september 2018

Onsite, geen stoomlocomotief maar een TGV!

Sinds 2018 is Onsite een aparte Business Unit binnen Food NL en worden wij steeds meer geïntegreerd binnen Eurofins.

Onsite, geen stoomlocomotief maar een TGV!

Sinds 2018 is Onsite een aparte Business Unit binnen Food NL en worden wij steeds meer geïntegreerd binnen Eurofins. De Onsite labs kennen ruime openingstijden en draaien 7 dagen per week.

Naast de alledaagse stroom monsters zijn er de afgelopen 8 maanden veel veranderingen doorgevoerd. De OR van Eurofins KBBL heeft samen met de directie nieuwe arbeidsvoorwaarden opgesteld en deze zijn per 1 september 2018 doorgevoerd.

Op IT-gebied is er voortgang geboekt. Een nieuwe versie van Labware Lims versie 7, Timetell 8.0 en op bijna alle locaties is glasvezel aangelegd, hierdoor kunnen wij dit najaar op EHAD. Onsite heeft meegedaan aan de Visie en Strategie dag op 10 juli, een erg leuke ervaring en wij zien uit naar de roll out van deze dagen op locatie. De budgetronde voor 2019 is nog volop aan de gang, maar de 1e versie is goedgekeurd.

Voor de komende maanden staan nog een aantal projecten op de planning,

Nieuwe analyses onder accreditatie brengen voor Zaandam en Helmond, invoering van de nieuwe ISO 17025, de overgang naar een nieuwe pensioenregeling voor alle KBBL medewerkers en de drukke wintermaanden in de vleesverwerkende industrie.

Een dagje Onsite is geen dag hetzelfde en verveelt nooit!

Hartelijke groet,

Onsite

Vorige Pagina