Werken bij CCC FSS
Europedia

Over ons

Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands beschikt over meerdere onafhankelijke en onderscheidende Food laboratoria in Nederland. Wij bieden een uitgebreid pakket aan analysetechnieken om onze klanten te ondersteunen bij de toenemende strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden.

Onze laboratoria in Graauw, Heerenveen, Rotterdam en Wijhe worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van Eurofins laboratoria en Competence Centres. Gezamenlijk hebben we het grootste marktaandeel aan accurate testen, waarmee we onze klanten assisteren in vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid, authenticiteit, herkomst, samenstelling en zuiverheid.

In onze laboratoria, Heerenveen en Wijhe worden met name microbiologische en chemische analyses uitgevoerd. Op onze locatie in Heerenveen is het Eurofins Carbohydrate Competence Centre gevestigd. Snelle en betrouwbare contaminanten en chemische testen worden uitgevoerd op onze locatie in Rotterdam. Hier ligt de focus binnen onze dienstverlening op korte doorlooptijden voor klanten welke hun goederen transporteren via de haven van Rotterdam. Op onze locatie in Graauw hebben we meer dan tien jaar ervaring met dioxine en pesticide analyses.

Zowel het Carbohydrate Competence Centre als de contaminanten laboratoria geven hun expertise ook aan internationale klanten.