Partnerschap met Euroma – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Partnerschap met Euroma – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Partnerschap met EuromaVlak voor de kerst ontvingen we het geweldige nieuws dat we de tender met Koninklijke Euroma* hebben gewonnen. Deze tender bestaat uit al het analysewerk voor de 5 locaties van Euroma. Het gaat hierbij om een groot volume aan microbiologie, pesticides, zware metalen, mycotoxines, allergenen en nog tal van andere analyses. De komende weken staat in het teken van een goede onboarding van de klant. Zodra de klant goed binnen Eurofins is geland gaan we hard bouwen aan een uitbreiding d.m.v. het aanbieden van diverse andere Eurofins diensten op het gebied van monstername, advies, trainingen etc.

De Feedback die we van Euroma ontvingen over ons aanbod was erg positief. Doorslag gevend is geweest dat we de pet van de klant hebben opzet en ons hele aanbod hebben afgestemd op de supply chain van Euroma. Deze supplychain aanpak matcht natuurlijk erg mooi met onze vernieuwde strategie waarbij we de klant van ‘farm to fork’ kunnen bijstaan en onze diensten kunnen leveren.

Bedankt aan iedereen die heeft meegedacht en/of heeft bijgedragen aan de invulling van de Tender!

*Over Euroma