POSITIEF ADVIES VOOR SAMENVOEGING VAN HET ROUTINE-CCC- EN HET CHEMIE-LAB. – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands POSITIEF ADVIES VOOR SAMENVOEGING VAN HET ROUTINE-CCC- EN HET CHEMIE-LAB. – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

POSITIEF ADVIES VOOR SAMENVOEGING VAN HET ROUTINE-CCC- EN HET CHEMIE-LAB.Op dinsdag 11 december jl. heeft de OR van Heerenveen positief geadviseerd over de samenvoeging van het routine-CCC- en het Chemie-lab. De reden voor deze samenvoeging is een sterke toename van het aantal monsters bij CCC. Daarom is een integratie van de standaard werkzaamheden tussen het CCC en het Chemie lab gewenst. Dit zorgt voor een betere samenwerking en een vergroting van de efficiency. Ook merkten we dat het R&D werk werd geremd door de aandacht die de frequente tests vergt, wat innovaties en verdere groei in de weg staat. Dit betekent dat het afdelingshoofd CCC (Fiona Bergsma) direct gaat rapporteren aan de BUM Chemie. Samen met het huidige Afdelingshoofd Chemie (Piet Bolluijt) ontstaat een duo welke verantwoordelijk is voor het gehele Chemie lab en de verdere integratie daarvan.

Daarnaast zal ook Jeroen van Soest, in de functie van Business Innovation Manager, direct aan de BUM Chemie gaan rapporterenHierdoor zal hij zich volledig kunnen focussen op verdere ontwikkeling en innovatie. Wij gaan direct aan de slag met het vormgeven van deze aanpassing en zullen alle betrokkenen zo goed mogelijk informeren over de verder te nemen stappen.

Vriendelijke groet,

Rob Teijink
Businness Unit Manager Chemie a.i.