Première 2019: Europortal LIVE! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Première 2019: Europortal LIVE! – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Première 2019: Europortal LIVE!2019 is voor het projectteam Europortal goed begonnen! Na een intensieve test- en trainingsperiode, zijn we op 2 januari LIVE gegaan. Fase 1 van Europortal is door het volhardende projectteam afgerond en dat hebben we ook gevierd met champagne. Vanaf nu verwerken we alle retailorders (ALDI, Lidl en Albert Heijn) in Europortal.

We hebben nog een aantal fases te gaan, zoals het trainen van de gebruikers van ALDI (1e retailer die actief met Europortal gaat werken), uitrol bij Lidl en Albert Heijn, toetsing in Europortal, integratie labelcheck en winkelinspecties. Daarover informeren we je in de loop van 2019.

Een belangrijke stap voor Food Safety Solutions, maar ook voor Food NL. Een dergelijke moderne customer portal mag niet ontbreken willen we succesvol onze visie bewerkstelligen. Ook de labs gaan aan de slag in 2019 om Europortal te implementeren. Een absolute prioriteit voor het jaar dat voor ons ligt.

Dank Thony, Sanne, Ronald, Maaike, Gerke, Eveline en Rick voor jullie inzet zover, zonder jullie was het niet gelukt!

Hartelijke groeten, namens Food Safety Solutions,

Wietske Witteveen en Véronique Jeuken