Werken bij CCC FSS
Europedia
3 november 2017

SecureFeed en Eurofins sluiten overeenkomst voor 5 jaar

Sinds 1 december 2016 voert Eurofins Food Testing Rotterdam het monitoring programma uit voor SecureFeed. De kans is groot dat wij inmiddels ook één van uw producten (in)direct hebben geanalyseerd. Wij zijn verheugd dat wij u mogen melden dat wij zijn aangemerkt door SecureFeed als geprefereerd laboratorium.

Voor de komende 5 jaar mogen wij de analyses van de SecureFeed leden uit voeren t.b.v. het SecureFeed Monitoringsplan en tevens eventuele individuele analyse-aanvragen.

Als voormalig LabCo kennen we een rijke geschiedenis als het gaat om diervoederanalyses. In 1957 is het lab opgericht als het Laboratorium van Het Comité van Graanhandelaren (LabCo). In 1987 hebben we de “GAFTA Referee” positie verkregen en zijn hiermee wereldwijd één van de vier referee laboratoria. In 2012 is LabCo overgenomen door Eurofins, waardoor ons portfolio enorm is uitgebreid. Ten gevolge van de overname door Eurofins beschikken we over een portfolio van meer dan 130.000 analyses en een netwerk van ruim 375 laboratoria in 41 landen.

Heeft u vragen over de analyses, wilt u advies of wilt u weten hoe u de monsters kunt aanleveren neem dan contact met ons op.

Account Managers Feed

Jan-Albert Nebbeling & Jaap Hengstmengel

+31(0)180 643000

Sales-Food-NL@eurofins.com

Vorige Pagina