Werken bij CCC FSS
Europedia

Industrial Testing

Expertise in
Industrial Testing

Eurofins Scientific is vanaf 1987 een begrip in de laboratoriumwereld. Eurofins Industrial Testing deelt graag haar kennis en biedt ondersteuning aan bedrijven welke actief zijn in de olie-, gas en petrochemische industrie en producenten van duurzame energie.

Vraagstukken met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieueisen, worden steeds strenger. Eurofins Industrial Testing is graag uw onafhankelijke partner voor uw analyses en survey-wensen.

Door onze gunstige ligging ten opzichte van de havens in Nederland en ook de ARA regio, kunnen wij snel anticiperen op een vraag met betrekking tot bijvoorbeeld het controleren van lading van zowel droge als natte bulk. Binnen een uur kunnen wij op locatie zijn. Tevens kunnen wij op locatie onze dienstverlening uitvoeren, voor, tijdens of na de productie. Door onze snelle doorlooptijden loopt uw proces geen vertraging op.

Onze diensten kunnen worden geleverd volgens officiële normen en industriële standaarden. Via onze digitale omgeving kunt u 24/7 de resultaten inzien en rapporten downloaden.