Voedselfraude Focus borgen in onze organisatie – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands Voedselfraude Focus borgen in onze organisatie – Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Werken bij CCC FSS
Europedia

Voedselfraude Focus borgen in onze organisatieBeste collega’s,

Zoals jullie weten is voedsel fraude een thema dat steeds vaker in het nieuws is en nagenoeg al onze klanten, handelaren, producenten en retailers, bezig houdt. Daar wij de shift willen maken van (lab)data leverancier naar kennispartner in de voedsel- en waterketen van onze klanten is het essentieel dat we die kennispartner op het gebied van voedselfraude ook echt kunnen zijn. Om die reden hebben we besloten dat we dit onderwerp veel meer aandacht moeten geven en hier iemand dedicated aan te koppelen onder de vleugels van Food Safety Solutions (FSS) van Wietske Witteveen. Ik ben verheugd jullie mede te delen dat Hans van der Moolen zich de komende maanden gaat verdiepen in het onderwerp voedselfraude om zodoende samen met Wietske te bepalen hoe we voedselfraude borgen in onze organisatie. De intentie is om begin mei deze richting (hoe, wie wat en waar) definitief te bepalen. Hans zal hierbij ondersteund gaan worden door twee stagiaires.

Bovenstaand betekent dat Hans tot en met begin mei zich in zeer beperkte mate bezig zal houden met kwaliteits gerelateerde zaken. Zaken als GMP+ certificatie, Barendrecht – Heerenveen verhuizing en een aantal Eurofins internationale taken zal Hans blijven doen. Dit betekent dat overige kwaliteit gerelateerde vragen via Anna Slupska (Barendrecht en Graauw) en Irene Hoetjes (Heerenveen) moeten lopen. Uiteraard is Hans nog steeds aanwezig om Anna en Irene te ondersteunen bij urgente zaken.

Ik wens Hans veel succes met zijn nieuwe uitdaging en ik zie uit naar de voorstellen die gedaan zullen worden met betrekking tot voedselfraude. Daarnaast daag ik collega’s uit om Wietske en Hans te benaderen om voedselfraude dossiers van jullie klanten aan hen voor te leggen.

Groet!

Dennis Wetjens