Als (industriële) bakkerij levert u graag kwaliteit aan uw (vaak trouwe) klantenkring. Op het gebied van voedselveiligheid zit u meestal goed: veel bakkerijproducten worden immers nog afgebakken of juist verkocht als dagproduct. Toch kunnen ingrediënten of het bakproces schadelijke stoffen met zich meebrengen of veroorzaken en zijn er koelproducten die gevoelig zijn voor de groei van Listeria monocytogenes. Hoe beheerst u deze risico’s? Bovendien gelden er vanaf 1 juli 2020 voor broodproducten nieuwe regels, die staan in het aangepaste Warenwetbesluit Meel en Brood. Hoe bereidt u zich daarop voor? In dit whitepaper delen we alles wat u wilt weten over het Warenwetbesluit Meel en Brood en zetten we de voedselkwaliteits- en veiligheidsaandachtspunten voor koek en gebak voor u op een rij.
Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust.
Bel ons
+31(0)114383816Mail ons
dioxine-zvl@ftbnl.eurofins.comContactgegevens België
Bel ons
BE: +32 (0)50 45 00 60